MLS Football Jersey

Bostoni Celticsi All-Star ründaja Jaylen Brown pööras kolmapäeval 144-119 võiduga Sacramento Kingsi üle. Ta mitte ainult ei teinud muljetavaldavaid numbreid (28 punkti, 6 söötu, 5 lauapalli), vaid vaimustas ka kolmandal veerandil vasaku käega liikluses sooritatud sujuva layupiga. See liigutus, millele järgnes tema mitte-domineeriva käe pidulik lehvitamine, tekitas sotsiaalmeedias vastuolulisi reaktsioone.

Kui mõned fännid kiitsid Browni oskusi ja uhkust, siis teised kasutasid võimalust mänguliseks pilaks. Kommentaarid Instagramis ulatusid kommentaaridest “Crazy part is they finna ride bro even harder” kuni “Curry owns this nicca plus his hair don’t grow”.

Celtics’i täht Jaylen Brown säras Sacramento eest vasakpoolse löögi ja enesekindluse tõstmisega

Hoolimata aeg-ajalt esitatud räuskamisest, on Brown oma mängus jätkuvalt kindel. Ta usub, et mängib oma senise karjääri parimat korvpalli, isegi kui tema üldine statistika on võrreldes eelmise hooaja karjääri tipptasemega pisut langenud. The Athleticule antud intervjuus ütles ta: “Ma tunnen seda mõlemal pool palli. Ma mängin oma elu parimat korvpalli. Ma tunnen, et olen teistsugune mängija.”

See uuenenud enesekindlus ulatub kaugemale isiklikust sooritusest. Brown on keskendunud ka sellele, et mängida mitmekülgsemat rolli ja aidata kaasa meeskonna edule. Ta rõhutab: “Ma näen põrandat, teen õigeid lugemisi, püüan teisi kaasata ja teen seda kõike samal ajal.” Selline meeskonnale orienteeritud lähenemine sobib suurepäraselt Celticsi praeguse domineerimisega, sest neil on enne pühi NBA parim saldo (21-6).

Jaylen Browni vasakukäeline löök võis sotsiaalmeedias elevust tekitada, kuid on selge, et tema fookus on suurematel asjadel. Ta mängib enesekindlalt, laiendab oma oskusi ja aitab kaasa võitnud meeskonnale. Sellise tempo juures on oodata sellelt tõusvalt NBA-tähelt rohkem tipphetki ja play-offi esinemisi.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey