Me oleme Ameerika odavate jalatsite klubi, mis on spetsialiseerunud soodushinnaga jalatsitele. Ettevõte asutati 2022. aastal ja selle asukoht on Californias, USAs. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda tarbijatele kvaliteetseid jalatseid taskukohaste hindadega.

Pakume laias valikus jalatsitooteid erinevatelt brändidelt, sealhulgas trennid, vabaajajalatsid, kontsad, saapad ja palju muud. Kõik meie jalatsitooted on pärit ülemaailmselt tuntud kaubamärkidelt nagu Nike, Adidas, Puma, Vans ja teised.

Meie jalatsite hinnad on tavaliselt 20%-50% madalamad kui originaalhind. **Vähendame kulusid, tehes koostööd kaubamärkide ja jaemüüjatega, et hankida jalatsid hulgimüügihinnaga.

Pakume erinevaid maksevõimalusi, sealhulgas krediitkaarte, deebetkaarte, PayPali ja muud. Lisaks pakume mõnel juhul valitud toodetele tasuta saatmist.

Usume, et igaühel on õigus osta kvaliteetseid jalatseid taskukohaste hindadega. Sellepärast alustasime Ameerika odavate jalatsite klubi (American Cheap Shoe Club). Tahame, et igaüks saaks meie kaudu leida oma lemmikjalatsid.

Siin on mõned meie eelised:

Kvaliteetsed jalatsid: pakume laia valikut kaubamärgiga jalatseid, mis kõik pärinevad tuntud kaubamärkidelt üle maailma.
Madalad hinnad: Meie jalatsite hinnad on tavaliselt 20%-50% madalamad kui originaalhind.
Mitu makseviisi: Pakume mitmeid makseviise, saate valida kõige mugavama makseviisi.
Pakume tasuta postiteenust, nii et saate oma tellimuse hõlpsasti kätte.