MLS Football Jersey

Mauricio Pochettino’s poging om een trofee te winnen in zijn eerste seizoen bij Goedkoop Replica Chelsea voetbalshirt blijft in leven, want The Blues kwamen te laat om Leeds met 3-2 te verslaan en hun plaats in de kwartfinale van de FA Cup veilig te stellen. Mateo Joseph zette Leeds op voorsprong voordat Nicolas Jackson en Mykhailo Mudryk de wedstrijd op zijn kop zetten. De wedstrijd leek op extra tijd uit te draaien toen Joseph gelijkmaakte, maar invaller Gallagher had het laatste woord.

Conor Gallagher zorgde er met zijn laatste doelpunt voor dat Chelsea Leeds United met 3-2 versloeg en zich plaatste voor een FA Cup kwartfinale tegen Leicester City.

Gallagher was, samen met Cole Palmer en Ben Chilwell, één van de namen die door Mauricio Pochettino op rust was gezet voor het duel van woensdag met de in vorm verkerende Championship-ploeg, terwijl Chelsea zich wilde herstellen van de nederlaag tegen Liverpool in de Carabao Cup-finale.

Maar hij werd vanaf de bank opgeroepen om de winnende te maken, nadat Mateo Joseph vlak voor tijd Leeds op gelijke hoogte had gebracht door zijn tweede doelpunt van de wedstrijd.

Joseph kopte in na een voorzet van Jaidon Anthony en verdubbelde daarmee zijn eerste doelpunt bij de senioren, waarmee hij in de negende minuut de score opende.

Nicolas Jackson en Mykhailo Mudryk brachten Chelsea op voorsprong voor rust, maar de Blues moesten uiteindelijk vertrouwen op Gallagher om de klus in de slotfase te klaren.

Slordig uitverdedigen van Chelsea gaf Daniel James een fantastische kans om Leeds op voorsprong te zetten in de achtste minuut, maar de vleugelspeler schoot naast. Leeds liet de volgende kans niet onbenut toen Anthony, uit de daaropvolgende doeltrap, Moises Caicedo van balbezit beroofde en Joseph kalm afrondde.

De voorsprong van Leeds duurde slechts zes minuten – Caicedo vergoelijkte zijn fout met een keurige pass op Jackson, die over Illan Meslier heen schoof – en Chelsea draaide de zaken volledig om toen Mudryk kort voor rust een prima teambeweging afrondde.

Maar in plaats van een momentum op te bouwen, gaf Goedkoop Chelsea voetbalshirt na rust het initiatief aan Leeds, en dat werd naar behoren afgestraft toen Joseph binnenkopte uit een diepe voorzet van Anthony.

Joseph reageerde net niet op een losse bal in het zestienmetergebied toen Leeds – aangemoedigd door 3.500 meegereisde fans – op zoek ging naar de ommekeer, maar met de wedstrijd op weg naar de extra tijd speelde Enzo Fernandez Gallagher in, die de bal uit zijn voeten kreeg en een krachtige inzet over Meslier heen tilde om de achtvoudig FA Cup-winnaars door te sturen.

Voetbaltenue kind Kopen met eigen naam,Voetbalshirt Sale,Goedkope voetbaltenues populaire voetbalclubs,Goedkope voetbaltenues

Goedkoop Replica Chelsea voetbalshirt
CHELSEA 3-2 LEEDS

GESPREKSONDERWERP – CHELSEA VERRE VAN OVERTUIGEND

Met zoveel uitgaven zou Goedkoop Chelsea Kind Thuistenue er vertrouwen in moeten hebben om een thuiswedstrijd tegen een tweedeklasser te winnen – ook al is Leeds in vorm – zonder een beroep te hoeven doen op hun belangrijkste aanvallers.

Toch waren Gallagher en Palmer uiteindelijk nodig en Pochettino moet zich zorgen maken over hoe slecht zijn ploeg speelde gedurende een groot deel van de tweede helft. The Blues hebben veel kritiek gekregen voor hun optreden in de extra tijd tegen Liverpool op zondag, en Pochettino moet een manier vinden om wat consistentie in zijn ploeg te krijgen. Zo niet, dan kan zijn baan in gevaar komen.

SPELER VAN DE WEDSTRIJD – MATEO JOSEPH (LEEDS)

In zijn 20e optreden voor de club in alle competities maakte jeugdinternational van Engeland Joseph zijn eerste doelpunt voor Leeds. Hij was een constante lastpost voorin en maakte er bijna een hattrick van. De toekomst is rooskleurig.