MLS Football Jersey

Boston Celtics tegi targa otsuse, kui valis Jaylen Browni 2016. aasta NBA draftis kolmanda valikuga. Nüüdseks kaheksandat hooaega mängivast Brownist on saanud vastaste meeskondade jaoks hirmuäratav jõud.

Aastatel 2023-24 jätkas Brown oma muljetavaldavat mängu, tehes keskmiselt 21,4 punkti, 4,7 lauapalli, 3,5 söötu ja 1,1 vargust mängu kohta. Kuigi tema skoorinumbrid võivad veidi langeda, on Celticsi koosseis paranenud, sest skoorijad, kaitsjad ja pallikaitsjad on lisandunud.

Jaylen Brown: Tasakaalustades skoorimist ja mängimist

Vaatamata meeskonna tugevale koosseisule on endine California Golden Bearsi mängija Brown endiselt üks Celticsi parimaid lõpetajaid. Ta saavutab õrna tasakaalu skoorimise ja oma meeskonnakaaslastele võimaluste loomise vahel. Millal olla agressiivne ja millal tagasi hoida, on tema oskus korvi all realiseerida ülioluline.

“Kõik on seotud agressiivsusega. Millal olla agressiivne, millal lugeda õiget mängu, millal lasta oma meestel rünnakule minna, aga kindlasti, kui mul on võimalus ja ma näen rada ja tean, et peaksin siis agressiivne olema, siis kasutan seda ära,” ütles Brown NBA vahendusel.

Brown oskab hästi eristada, millal rünnata ja millal passida, mis on tema eriala ja seni on ta sellega hästi hakkama saanud.

“See on näidanud mulle tipphetki, aga ma ootan ka, et ma esiteks jätkaksin selliste mängude lõpetamist ja teiseks teeksin õigeid otsuseid, teaksin, millal teha õige mäng ja vähendaksin pöördeid, säilitades samal ajal sama agressiivsuse taseme,” lisas Brown.

Jaylen Browni mitmekülgsus ja otsustusvõime teevad temast Boston Celtics’ile väärtusliku vara. Tema oskus tõhusalt skoorida ja luua võimalusi oma meeskonnakaaslastele teeb temast ohu mõlemas väljakupooles.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey