MLS Football Jersey

Arsenali väravavaht Manuela Zinsberger ütles, et ta ei ole veel valmis ja võib pärast klubiga uue lepingu sõlmimist “ikka kasvada”.

Manuela Zinsberger: Väravavaht ei ole Arsenali karjääriga veel lõpetanud
Manuela Zinsberger: Väravavaht ei ole Arsenali karjääriga veel lõpetanud

28-aastane 2019. aastal Müncheni Bayerniga lepingu saanud mees on sel hooajal mänginud Gunnersi 12-st naiste Superliiga mängust 11 ja soovib nendega rohkem edu saavutada – 2023. aastal tõusis ta liigakarikale.

Zinsberger on oma tuleviku klubile panustanud olulise aasta alguses – kuna tema ja ta naine ootavad suvel last.

Arsenali väravavahtide olukorra üle on samuti palju spekuleeritud, mitmed teated viitavad sellele, et klubi on huvitatud Inglismaa väravavahist Mary Earpsist, kellel on Manchester Unitedi lepingu lõpuni jäänud kuus kuud.

Kuid Zinsbergerit see ei häiri – ja kuna tema koduelus on tulemas suured muudatused, ei ole Austria väravavahi sõnul põhjust, miks ta ei võiks “kõike kombineerida” nii väljakul kui ka väljaspool nõudmisi.

“Ma ei suuda oma emotsioone sõnadesse panna,” ütles Zinsberger BBC Sportile.

«See, kuidas klubi areneb jalgpalli naiste poolel ja meeskond ise – iga inimese pingutus – on uskumatu.

“Ootan huviga, kuhu naiste mäng Arsenalis võib areneda. Mul on potentsiaali, saan ka väljaspool väljakut oma isiksuses veel kasvada, nii et ma pole veel valmis. Ma ei ole paigas.

“Seda tunnen ka kogu meeskonna pealt. Tahame rohkem pingutada. Olen valmis teekonnaks, lööma mõned väravad ja koguma karikaid.”

“Ma ei peaks oma unistusest loobuma”

Pärast lepingu allkirjastamist ütleb Zinsberger, et tal pole kunagi olnud kavatsust mujale kolida – ja sai oma tuleviku suhtes kindlustunde, rääkides oma naise ja perekonnaga, samuti mänedžeri Jonas Eidevalliga.

“See oli lihtne otsus, lähtudes sellest, kuidas olen end aastate jooksul arendanud ja milline oli klubi vastus,” ütles ta.

“See on hea ka minu perele, naisele ja tulevasele lapsele. See ei ole nii kaugel, et reisida. Kokkuvõttes oli see tegelikult lihtne otsus.

“Mu naine ütles ka, et ma ei peaks loobuma unistusest, mis põhines lihtsalt lapse saamisel. Kui kõik kombineerida, on see parim, mis sul olla saab.

“Olen oma naisega nende vestluste eest väga tänulik. Ma ei ole jalgpalliga veel lõpetanud, tahan jätkata ja saada tema tuge oma unistuste elluviimiseks on uskumatu.

“Tegime selle otsuse koos ja oleme mõlemad selle üle õnnelikud. Olen valmis tegema oma tööd, ennast arendama ja treeneritega maha istuma, et mõned eesmärgid lüüa. Mul on palju energiat ja ma ootan põnevusega. tulevik.”

Kuna Arsenali on Earpsiga regulaarselt seostatud, on Zinsberger olnud sotsiaalmeedias kontrolli all, kuid see ei jätnud teda mõjutama.

“Sotsiaalmeedia on kõikjal ja teid jälgitakse, kuid see on osa jalgpallist,” ütles Zinsberger.

«Olulisem on keskenduda iseendale, sellele, mida saan kontrollida, klubi, Joonase, väravavahtide treeneri ja iseenda vahelisele suhtlusele.

“See, mis maailmas sotsiaalmeedias toimub… Ma tegelikult ei keskendu nii palju. Midagi hüppab välja, kaks kuud hiljem see kaob, siis ilmub midagi muud.

“Muidugi ma näen selliseid asju, kuid ma lihtsalt veendun, et keskendun iseendale ja sellele, et ma arenen. Tahan saavutada oma eesmärgid, saada rohkem puhtaid lehti ja olla väljakul parim.

“Kui ma saan klubilt ja Jonaselt usalduse – mille ma täielikult saan –, ei saa ma olla muude asjade pärast häiritud. Sa pead jalgpallurina teatud asjadega tegelema selle põhjal, kuidas sa tead, et elu võib olla. See on normaalne. .”

“Ma tean oma väärtust ja seda, kui kaugele võin minna”

Manuela Zinsberger: Väravavaht ei ole Arsenali karjääriga veel lõpetanud
Manuela Zinsberger: Väravavaht ei ole Arsenali karjääriga veel lõpetanud

Seal on “nii palju asju”, mida Zinsberger soovib parandada, sealhulgas oma jalgade tööd, reaktsiooniseiskumist, ristide lahendamist, julgem olemist ja järjepidevat puhaste lehtede saamist.

Ta saavutas pühapäeval, kui Arsenal alistas Liverpooli 2:0, jäädes tabeliliidrist Chelseast kolme punktiga alla.

“Minu nimekiri on üsna pikk. See ei tähenda, et ma panen end väikesesse kasti. Ma tean oma väärtust ja seda, kui kaugele suudan jõuda. Olen lihtsalt valmis teisi eesmärke lööma,” lisas ta.

Tema ambitsioonide hulgas on võita Arsenaliga rohkem hõbedat, eriti WSL-i tiitel, mille Chelsea on neljal järjestikusel hooajal võitnud.

“Oleme kõik valmis olema tabeli tipus. Ma ei oleks jalgpallur, kui sihiksin madalamat. Ma sihin võimalikult kõrget eesmärki,” sõnas Zinsberger.

“Meeskond on ette valmistatud ja valmis, kuid me teame, et see ei ole lihtne. Tulevad rasked mängud – isegi tabeli lõpus olevate meeskondade vastu. Seda ei tehta ühe klõpsuga. Tuleb minna 100%.

“Pead kõvasti tööd tegema, et paberid puhtad hoida ja väravaid lüüa. See on tõesti raske võistlus, kuid seda tahavad kõik jalgpallurid – et see oleks nii tihe.”

Üks asi, mis annab Zinsbergerile edu saavutamiseks motivatsiooni, on toetus, mida ta ütleb, et klubi saab nende “jalgpalliperelt”.

“Astun väljakule ja lähen hanekanahale, kui näen väljamüüdud Emiratesit ja tean, et kõik rõõmustavad teie meeskonna, teie klubi eest,” lisas ta.

“Saan oma pikendusele tuginedes oma lojaalsust klubile nüüd veelgi rohkem näidata. Ma lihtsalt armastan seda. Minu mängus on näha kirge, mille ma väljakul jätan ja see on minu kirg klubi ja fännide vastu.

“Fännid lõid selle – nii et ma üritan anda nii palju tagasi.”

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey