MLS Football Jersey

Hoolimata NBA hooaja 2023-24 aeglasest algusest usub Minnesota Timberwolves’i täht Anthony Edwards, et Memphis Grizzlies võib Ja Moranti naasmisega asjad ümber pöörata. Grizzlies on võidelnud ilma oma staar-punktikaitsjata, kes kannab praegu 25-mängulist mängukeeldu, ja seisab praegu kurval 3-13 rekordil.

Edwards, kes on tõusnud omaette staarina, väljendas oma elevust Moranti eelseisva naasmise pärast. “Ma olen valmis teda mängimas vaatama,” ütles Edwards. “Ta on põnev mängija… Ma pean laskma tal end lukustada ja keskenduda, sest ma tean, et ta on valmis tagasi tulema ja etendust tegema. Oleme valmis seda nägema… Pagan jah, see saab olema lõbus.”

Memphis Grizzlies on hädas ilma Ja Morantita, kuid Anthony Edwards usub, et tema naasmine muudab asjad ümber

Morant tõestas oma väärtust eelmisel hooajal, visates keskmiselt 26,2 punkti, andes 8,1 korvisöötu ja 5,9 lauapalli mängus, aidates Grizzliesil kehtestada end läänekonverentsi ühe tippmeeskonnana. Kuigi nad langesid playoffis Los Angeles Lakersi alla, oli Moranti individuaalne sära vaieldamatu.

Edwards usub, et Moranti naasmine võib lahendada Grizzliesi arvukad probleemid ja muuta nad taas konkurendiks. “Ma arvan, et see lihtsalt juhtub, aga me ootame teda tagasi, sest olen valmis teda mängimas vaatama. Ta on põnev mängija…Ma pean laskma tal end lukustada ja keskenduda, sest tean, et ta on selleks valmis. tagasi tulla ja etendust teha. Oleme valmis seda vaatama… Kurat jah, see saab olema lõbus,” ütles Edwards.

Grizzlies ootavad kannatamatult Moranti naasmist, lootes, et tema kohalolek toob kaasa pöörde ja viib nad õigele teele.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey