MLS Football Jersey

Teisipäeva õhtul on NBA-s viis põnevat mängu, millest kõige oodatum on Philadelphia 76ersi ja Golden State Warriorsi kohtumine. See on kahe suurriigi esimene kohtumine sel hooajal ja paneb paika võimaliku play-offi koha.

Philadelphia 76ers sõidab lääne poole, et mängida sel hooajal esimest korda Warriorsi vastu

Ajalugu räägib 76ersi kasuks, kuid hiljutised raskused tekitavad küsimusi.

76ers on Warriorsi vastu 170-155, kusjuures Joel Embiidi 46-punktiline esitus viimases kohtumises (võit Golden State’i üle) on veel värskelt meeles. Siiski on Sixers viimasel ajal olnud raskustes, kaotades viimased kolm mängu Pacersile, Nuggetsile ja Trail Blazersile. Viimases mängus kaotas Sixers teist mängu järjest ilma Embiidita, mis rõhutab nende sõltuvust oma alustavast keskkaitsjast.

Golden State Warriors otsib pärast järjestikuseid kaotusi lunastust.

Warriors võitis samuti kaks mängu, kuid mõlemad olid südantlõhestavad ühepunktilised kaotused Kingsile ja Lakersile. Stephen Curry 46 punkti Lakersi vastu, sealhulgas üheksa kolmepunkti, näitasid nende ründavat tulejõudu, kuid nende võimetus mänge lõpetada on murettekitav.

Tipphetked ja vigastuste jälgimine

Sixersi puhul on Embiidi staatus endiselt ebakindel ja Tyrese Maxey-l on pahkluude vigastus. Nende puudumine võib tõsiselt mõjutada Philadelphia rünnakut, mistõttu Kelly Oubre Jr. peab kandma koormust. Warriorsi puhul jäävad kõrvale Chris Paul (murdunud käsi), Gary Payton II (tõmbunud tuharalihas) ja Moses Moody (vasakpoolne vasikavigastus). Draymond Greeni kaitsevõime on Sixersi rünnaku ohjeldamisel võtmetähtsusega, samas kui Klay Thompson peab leidma skoorirütmi, et Curry kõrval rohkem skoorivõimalusi pakkuda.

Ennustused ja kihlveotipid

Hoolimata Sixersi hiljutistest raskustest, teevad nende ajalooline eelis Warriorsi ees ja Embiidi võimalik tagasitulek neist ohtliku vastase. Warriorsi soov pärast kahte kaotust võita ja nende koduväljaku eelis annavad neile siiski kerge eelise.

Curry ja Thompson leiavad Warriorsi jaoks oma rütmi eeldatavalt suure skooriga mängus. Embiidi kohalolek (kui see kinnitatakse) võib mängu veelgi pingelisemaks muuta, kuid lõppkokkuvõttes võib Warriorsi võidukäik ja koduväljaku eelis kallutada nende kasuks.

Ennustused Vihje:

Golden State Warriors võidab
Stephen Curry viskab üle 27,5 punkti.
Klay Thompson viskab üle 19,5 punkti.
Üle 235,5 punkti kokku
See saab olema põnev kohtumine kahe NBA hiiglase vahel, mida te ei taha vahele jätta. Jälgi teisipäeva õhtul, et näha, kes selle eepilise matši võidab!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey