MLS Football Jersey

Põhja-Iirimaa ründaja Simone Magill kiitis oma meeskonna iseloomu, et ta võitles tagasi ja viigistas Rahvuste liiga play-offis Montenegroga 1:1.

Põhja-Iirimaa 1:1 Montenegro (3:1 agg): Simone Magill on uhke oma meeskonna loomuse üle.
Põhja-Iirimaa 1:1 Montenegro (3:1 agg): Simone Magill on uhke oma meeskonna loomuse üle.

Medina Desic viis Montenegro Windsor Parkis juhtima, enne kui Magill viigistas lähilöögist ja kindlustas võõrustajate 3:1 koondvõidu.

Tulemus säilitab Põhja-Iirimaa koha B-liigas.

“Pärast väravat on vastus sellele, kuidas tahame mänge alustada,” sõnas ta.

“Teisel poolajal näitasime oma iseloomu. Oleks võinud olla lihtne istuda ja enam mitte lüüa, kuid läksime ja saime viigivärava ning olime mängu lõpus peal.

“See on see, mida me peame edaspidiseks ellu viima.”

Sarnaselt esimesele mängule Podgoricas domineeris Põhja-Iirimaa esimesel poolajal pallivaldamist ilma selget võimalust loomata, kuni Caragh Hamilton sai poolaja löögi joonelt löögi.

Magill usub, et vahelejäämine viitas tema poole esimesele perioodile Windsori pargis, mis võis olla tingitud närvidest.

“Caraghi möödalask võttis meie esimese poolaja kokku,” sõnas ta. “Surve oli meie peal. Põhja-Iirimaa meeskond ei lähe sageli mängu ja nad ei ole allajääjad.

“See võib-olla näitas esimesel poolajal. Olime kodus 2:0 eduseisus ja üritame Windsoris oma jalgu leida, kuid positiivne on see, et saime tehtud töö, mille ära tegime, kuid on mõningaid pettumusi. me peame välja triikima.”

Minut enne viigivärava löömist lähilöögiga põiklatti tabanud Magill on nüüd Põhja-Iiri kasuks löönud 25 väravat, kuid tema esimene tabamus Windsor Parkis jääb talle kauaks meelde.

“Oma riigi jaoks on alati eriline värava löömine. Ma polnud kunagi Windsoris väravat löönud, nii et see värav on nii hea tunne. Olin nii pettunud, et tabasin latti, kuid õnneks tuli see varsti pärast seda ja ma ei saanud mööda lüüa.”

29-aastane mees kiitis ka vahetusmängijaid Keri Halliday ja Danielle Maxwelli, kes tulid välja ja andsid Põhja-Iirimaale pärast mööndusi rünnakul lisatõuke.

“Noored lapsed, kes tulevad läbi, on meie tulevik ja on tore näha, et nad saavad võimaluse,” ütles Magill.

“Me ütleme, et see on protsess ja teekond, kuid see on meie koht ja on suurepärane näha, et nad avaldavad samasugust mõju.”

“Veel on vaja õppida”

Põhja-Iirimaa 1:1 Montenegro (3:1 agg): Simone Magill on uhke oma meeskonna loomuse üle.
Põhja-Iirimaa 1:1 Montenegro (3:1 agg): Simone Magill on uhke oma meeskonna loomuse üle.

Laura Rafferty, kes oli õhtul meeskonna kapteniks, kordas Magilli arvamust, et enne 2025. aasta EM-valikmänge on veel arenguruumi pärast üleminekuperioodi pärast Tanya Oxtoby ametisse nimetamist septembris.

“Oleme õnnelikud, see ei olnud nii, nagu tahtsime seda teha, kuid töö on tehtud,” ütles Rafferty.

“Need Rahvuste liiga mängud on meie jaoks hea ettevalmistus, mida meil varem pole olnud ja oleme selles kampaanias tutvustanud uut mängustrateegiat, uusi mängijaid ja töötajaid, seega on olnud palju kohaneda.

“Palju on õpitud, kuid õppida on veel palju. Mängust on positiivne see, et tahtsime mängu võita, seis oli 1:1 ja jäime läbi, aga tahtsime ikkagi seda võita. nii et meie pettumus on hea.”

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey