MLS Football Jersey

Vaatamata Cade Cunninghami 41-punktilisele esitusele alistas Detroit Pistons Brooklyn Netsi 118-112 ja pikendas oma kaotuste seeriat rekordilise 27 mänguni.

Cunningham oli tules, eriti teisel poolajal, kui ta viskas pärast poolaega 37 punkti ja tabas muljetavaldavad 15 visket 21-st. Pistonsi kahjuks viskas vaid Bojan Bogdanovic kahekohalise arvu skoore, mistõttu Cunningham pidi peaaegu üksi kandma punktikoormust.

Nets kontrollis suurt osa mängust Nick Claxtoni ja Dai-Ron Sharpi topeltduublite toel. Nad läksid varakult juhtima, kasutasid Detroiti kaitsehäireid ära ja hoidsid tänu Cunninghami kangelaslikkusele isegi Pistonsi rünnakut tagasi.

Cunningham särab, kuid Pistons pikendab kaotuste seeriat, kui fännid skandeerivad rahulolematust

Dorian Finney-Smithi mängu otsustav kolmepunktivise neljanda veerandi lõpus tegi vahet, andes Detroiti fännidele Cunninghami viimase minuti punktikombinatsiooni ajal lühikese lootuse. Kui Nets pitsitas võidu vabaviskejoonel: “Müüge meeskond!”. Hüüded kõlasid kogu areenil.

Kuigi Cunninghami individuaalne sooritus oli kindlasti märkimisväärne, jätkuvad Pistonsi raskused. Kaotus seob neid 2010-11 Cleveland Cavaliersi ja 2013-14 Philadelphia 76ersiga NBA ajaloo pikima ühe hooaja kaotuste seeria osas. Fännide pettumus on ülevoolav ja surve meeskonna eesliinile kasvab, et see parandaks meeskonna vead.

Cunninghamil võib olla säravaid sähvatusi, kuid Pistons vajab selgelt tasakaalustatumat rünnakut ja tugevamat kaitset, et oma madalseisust välja tulla. Kas nad suudavad asjad ümber pöörata ja päästa lootust ülejäänud hooajaks, on veel lahtine.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey