MLS Football Jersey

Denver Nuggetsil on muljetavaldav 22-10 saldo, mis on nii Loode-divisjoni kui ka Lääne-konverentsi teine koht. Kuid tänu tugevale toetavale meeskonnale ja lootustandvatele uustulnukatele on Nuggetsi meistrivõistluste ambitsioonid endiselt olemas.

Gordoni vigastused Gordon on Nuggetsi kaitseskeemi ja rünnaku mitmekülgsuse võtmeelement, kuid jõulupühal hammustas teda koer, mille tagajärjel sai ta haavu, mis nõudis 21 õmblust, kaasa arvatud viskekäsi. Ta on taastumise ajal määramata ajaks väljas, optimistliku ootusega, et ta saab tagasi 1. jaanuaril.

Watson astub üles, kui Nuggets kannatab Gordoni vigastuse all

Tühja koha täitmine: Gordoni 13,6 punkti, kolm söötu ja seitse lauapalli mängu kohta on raske asendada, kuid Nuggetsil on võimalusi. Sophomore’i ründaja Peyton Watson on ideaalne kandidaat Gordoni asendamiseks.

2-meetrine Watson on näidanud kaitsva potentsiaali, parandades pidevalt oma tagasilöögid (2,5 mängu kohta) ja assistid (1,0 mängu kohta) piiratud mänguaja (17,0 minutit mängu kohta) juures. Gordoni puudumisel on tal võimalus panustada kaitses ja pakkuda tuge rünnakul.

Optimism ebaõnne korral: Kuigi Gordoni puudumine on löök, on Nuggets endiselt hästi toimiv masin, mida juhib MVP Nikola Jokic. Neil on sügavust ja talenti ning mängijad nagu Watson on valmis väljakutseteks. See ajutine tagasilöök võib isegi pakkuda noortele mängijatele väärtuslikke arenguvõimalusi, mis tugevdab meeskonda pikemas perspektiivis veelgi.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey