MLS Football Jersey

Philadelphia, PA – Joel Embiid oli silmapaistev Philadelphia 76ersi 121-111 võidul Toronto Raptorsi üle. Embiid raputas pahkluude vigastusest välja ja viskas pärast poolaega 31 punkti, pikendades oma 30+ punkti ja 10+ lauapallide seeria hämmastavate 13 mänguni. See võrdub Kareem Abdul-Jabbari poolt 1971-72 hooajal püstitatud rekordiga ning on NBA pikim punktiseeria pärast legendaarset “Air Hooki”.

Embiid ei olnud ainus Sixersi mängija, kes perimeetrilt skooris. Tobias Harris ja Tyrese Maxey viskasid kumbki 33 punkti, mis on teine kord Sixersi ajaloos, kui kolm mängijat on ühes mängus visanud üle 30 punkti. See ajalooline saavutus peegeldab Dick Barnetti, Hal Greeri ja Dolph Schayesi 1961. aasta Syracuse Nationalsist. Seni on 76ers võitnud viimasest üheksast mängust kaheksa ja Raptorsi vastu kuus võitu järjest.

Embiid viskab back-to-back punkte, Young püstitas rekordi, Sabonis säras Kings’i võiduga

Miami, FL – Trae Youngi skoorimishoog jätkus, kuid sellest ei piisanud Miami Heati peatamiseks. Young sai kuuendat mängu järjest vähemalt 30 punkti ja 10 söötu, mis on NBA ajaloo teine pikim seeria. Ainult Oscar Robertson ületas selle muljetavaldava saavutusega, kui ta viskas kahes mängus järjest seitse punkti. Hoolimata Youngi esitusest aitas Tyler Herro 30 punktiga Heatil 122-113 võita. Duncan Robinson viskas neljandal veerandil 21 punkti ja Jaime Jacquez Jr. viskas neljandal veerandil viis punkti.

SACRAMENTO, CA – Domantas Sabonis tegi kolmikduubli, mis viis Sacramento Kingsi 120-105 võidule Phoenix Sunsi üle. Sabonis tegi 28 punkti, 12 söötu ja 11 lauapalli, mis on tema hooaja neljas triple-dubla. Delon Fox panustas 23 punkti ja purustas Mike Bibby kolmanda veerandaja assisteerimise rekordi Sacramento Kingsiga. Kuna uustulnukad Bradley Beal, Josh Okogie ja Jusuf Nurkic on vigastustega väljas, on Suns kaotanud viimasest viiest mängust neli ja langenud 0,500 punktile (14 võitu, 14 kaotust).

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey