MLS Football Jersey

Vähesed asjad ütlevad NBA pühade maagiat nagu Jamal Crawfordi signatuurne “Shake and Bake” liigutus. Ja kuna jõulud lähenevad kiiresti, jagas NBA pidulikku meeldetuletust, postitades klipi, kus Crawford teeb seda ikoonilist manöövrit oma esimese jõulupüha mängu ajal 2012. aastal.

Kuid see ei olnud lihtsalt ükskõik milline tipphetk. Crawford väidab, et ta ennustas, säutsus ja seejärel sooritas “Shabbat Shalom” (nagu Clippersi superfänn Billy Crystal seda tabavalt nimetas) kogu jõuluõhtu Twitteri vahetuses fännidega. Räägime sellest, kuidas lisada niigi geniaalsele liigutusele veel üks kiht uhkust!

Jamal Crawfordi “Shabbat Shalom” süttib jõulupüha, toidab Hall of Fame’i särtsu

Ja kui sa oled skeptiline, siis säutsu tõestus räägib enda eest. Crawfordi “JCrossoveri” käepide teatas uhkelt: “Kas ma peaksin homme jõulupühal šabat šalomi välja ajama?”, millele järgnes rida naeratavaid emotikone. Kes ei tahaks seda kõige suuremal laval näha?

Liikumine ise oli puhas Crawford. Aeg-ajalt tehtud topelt-tagasi dribbel jättis Denveri Deron Williamsi segadusse, samas kui Madison Square Gardeni publik puhkes 2007. aastal aukartusest, kui Crawford esmakordselt New York Knickina “Shake and Bake’i” esitas.

Kuid see ei olnud Crawfordi sõnul täielik tants, kes avaldas saladuse 2018. aasta Player’s Tribune’i videos: “Nii ma selle välja mõtlesin, ma teen seda käsu peale, aga ma ei taha seda kõigile näidata, sest ma ootasin selle väljatoomisega All-Star-mänguni.”

Kahjuks jäi Crawford kogu oma karjääri jooksul All-Stari autasustamisest ilma. Sellegipoolest särab tema pärand eredalt. Nüüd kuulub ta Naismith Memorial Basketball Hall of Fame’i hinnatud sportlaste hulka, liitudes selliste legendidega nagu Vince Carter, Chauncey Billups ja 2008. aasta Redeem Team USA.

Seega, kui valmistume järjekordseks NBA jõuluks, meenutame Jamal Crawfordi “Shabbat Shalomi” võlu, mis on tunnistus tema andekusest, näitlejameisterlikkusest ja ettearvamatust mängurõõmust. Ja kes teab, võib-olla näeme selle hallutsinatsioonilise atmosfääriga lõpuks ometi taas kord “Shake and Bake” täisversiooni suurel ekraanil.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey