MLS Football Jersey

Stephen Curry viskas 37 punkti, aidates Golden State Warriorsi 119:107 võita Philadelphia 76ersi.

NBA: Golden State Warriors alistas Philadelphia 76ersi, kui Stephen Curry viskas 37 punkti
NBA: Golden State Warriors alistas Philadelphia 76ersi, kui Stephen Curry viskas 37 punkti

See oli kuues mäng järjest, kus 35-aastane Curry viskas vähemalt 25 punkti, ja kolmas järjest, kus ta viskas kuus või enam kolmepunktiviset.

Kaotamine oli 76ersi jaoks neljas järjest, kes kaotas põlvevigastuse tõttu NBA eelmise hooaja kõige väärtuslikuma mängija Joel Embiidi.

Teda kontrollitakse pärast lonkamist neljandas kvartalis Californias.

Seitsmekordne NBA tšempion Golden State, kelle abitreener Dejan Milojevic suri sel kuul 46-aastaselt, on läänekonverentsis 20:24 rekordiga 12. kohal.

“See on olnud emotsionaalne sõit kogu meeskonna jaoks terve selle aasta,” sõnas Curry.

“Oleme rääkinud endale tekitatud haavadest – kaotasime mängud, mida oleksime pidanud võitma – [ja] oleme oma peres mõned asjad platsivälised olnud, sellega tegelenud.

“Meie jaoks on alati meeleheidet. Vibe on nii positiivne, kui olla saab.”

Embiid, kes jättis 76ersi viimased kaks mängu põlvevalu ja Achilleuse valudega vahele, lahkus Chase Centeri väljakult pärast seda, kui Warriorsi ründaja Jonathan Kuminga kukkus lõdva palli heitluses vasakule põlvele.

76ers on rekordiga 29-17 idakonverentsis viiendal kohal.

Boston Celtics kaotas 20-punktilise edumaa, enne kui taastus ja alistas Bostonis Indiana Pacersi 129:124.

Los Angeles Lakers ilma vigastatud Anthony Daviseta sai kahe päeva jooksul teise kaotuse, kaotades Atlanta Hawksile 138:122, jättes nad läänekonverentsis üheksandaks.

“Me võime igal õhtul võita ükskõik millist NBA meeskonda ja seejärel saame igal õhtul endale lüüa suvalise NBA meeskonna,” ütles Lakersi ründaja LeBron James.

New York Knicks pikendas oma võiduseeria kaheksamänguliseks, võites Madison Square Gardenis 118:103 Utah Jazzi, Toronto Raptors aga tuli tagasi 16-punktilisest esimese poolaja kaotusseisust, triumfeerides Chicago Bullsil 118:107. .

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey