MLS Football Jersey

Detroit Pistons püüab kolmapäeval kolmandat korda sel hooajal kohtudes Cleveland Cavaliersiga oma idakonverentsi finaalis 0:2 viiki raputada. Pärast 120-104 võitu Oklahoma City Thunderi üle on Pistons tõusuteel ning neil on raske ülesanne Cavaliersi vastu, kes võitis äsja Los Angeles Clippersi 118-108 ja on oma viimases 11 mängus 10-1 ATS.

Pistons üritab Cavaliersi vastu läbimurret teha

Durhami läbimurre ja Cunninghami põhivärav

Jalen Durhami suurepärane esitus Thunderi vastu, kus ta viskas 22 punkti, 21 lauapalli ja kuus söötu, võib olla Detroitile vajalikuks sädemeks. Kui ta suudab seda jätkata ja arendada paremat keemiat Cade Cunninghamiga, kes tuleb põlvevigastusest, on Pistonsil arvestatav jõud. Cunninghami võime väljakule pääseda saab olema ülioluline, Kilian Hayes aga saab vajadusel välja astuda.

Clevelandi kaksiktornid ja Mitchelli skoorimisvõime

Cavaliers on Evan Mobley tagasitulekuga palju paranenud. Tema tagasitulek koos Jarrett Alleniga moodustab võimsa kaksiktornikombinatsiooni, mis tugevdab Donovan Mitchelli niigi muljetavaldavat mängu. Viimases kahes mängus keskmiselt 30,0 punkti kogunud Mitchell on punktimasin, millega Detroiti kaitse peab hakkama saama.

Ennustused ja kihlveotipid

Cavaliers on favoriit Rocket Mortgage Arenal, kus nad on domineerinud. Kuid Pistonsi uus enesekindlus ja Durhami potentsiaal võivad muuta selle mängu oodatust tihedamaks.

Ennustus: Cleveland võidab, kuid Detroit +12,5 punkti.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey