MLS Football Jersey

NBA jõuluhooajal ei toimunud mitte ainult põnev kohtumine Phoenix Sunsi ja Dallas Mavericksi vahel, vaid tekitas ka väljakuväliseid vastuolusid, kui ESPN-i kommentaator Stephen A. Smith keeldus Chimezie Metu nime hääldamast, mis tekitas väljakuväliseid vastuolusid.

Intsident leidis aset mängu poolajal, kui Smith ütles: “Nende punktiliidri nimi on …….”. . Ma ei kavatse seda hääldada”. See tekitas Nigeeria korvpalliliidu ja Nigeeria fännide viha, kes leidsid, et Smith ei austa Metut, kui keeldub nime vastu võtmast.

Stephen A. Smithi vale hääldus Metu tõmbab Nigeeria fännide ja NBF-i viha peale

Nigeeria Korvpalliliit jagas video uuesti Twitteris ning noomis Smithi ja ESPN-i. Smith taas kord ei austa meie nime.” Chimezie Metu nime ei ole raske hääldada, kui võtad aega selle õppimiseks. Palun tehke paremini, [ESPN, Stephen A. Smith].”

See pole esimene kord, kui Smithi kritiseeritakse Metu nime käsitlemise eest. 2021. aastal küsis ta Nigeeria meeskonna olümpia-eelset võitu Ameerika Ühendriikide üle arutades lihtsalt: “Kuidas kurat seda hääldada?”. Kuidas kurat seda hääldada? Kuidas kurat ta oma nime hääldab? .

Nigeeria korvpalliliit nimetas oma Twitteri kontol Smithi kommentaari “üheminutiliseks klipiks ilma korvpallianalüüsita ja puhtaks lugupidamatuseks meie kultuurilise nime suhtes”.

Ka üksikud fännid väljendasid oma pettumust ja viha. Üks fänn, Daddy Mo, märkis, et Smith isegi ei püüdnud nime hääldada, nimetades teda “laisaks ja ignorantseks”. Teised muretsesid, et Metu võib Smithi “välja visata”, kui ta videot näeb.

Hoolimata Metu nime ümber tekkinud vastuoludest oli tal väljakul suurepärane mäng, panustades pingilt 23 punkti, 19 lauapalli, kaks assisti ja ühe varguse. Tema ja meeskonnakaaslase Grayson Alleni 32 punktist ei piisanud aga Luka Doncici domineeriva 50-punktilise esituse taustal meeskonna võidu kindlustamiseks.

See juhtum rõhutab kultuuritundlikkuse ja austuse tähtsust spordikommentaarides. Kuigi aeg-ajalt võib esineda valesti hääldamist, võib mängija nime “hääldamatuks” nimetamist pidada lugupidamatuks ja alandavaks tema pärandi ja identiteedi suhtes.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey