MLS Football Jersey

A Odav Atletico Madrid Jalgpalli särgid fänn on vahistatud lapse ja tema sugulase ähvardamise eest septembris toimuva Madridi derbi eel. Politsei pidas nad kinni vihkamiskuriteo kahtlusega.

Madridi derbi eel, mis on näinud mitmeid ebameeldivaid intsidente seoses Odav Real Madrid Laste jalgpallikomplekt staar Vinicius Junior, see oli viimane rassismi episood. Kui naine ja laps kõndisid staadioni poole, et jõuda Real Madridi sektsiooni, kaheksa-aastane laps sugulase süles Viniciuse särk, selgitas ohver, et kuulis solvanguid nagu “ahv” ja “must ****”.

Atletico Madridi fänn, kes ähvardas Vinicius Jr. särgis last, arreteeriti

Parempoolse lähenemise poolest tuntud rühmituse Frente Atletico ultra ees möödudes astus üks rühmituse liikmetest ette ja lõi naist kaks korda käele ning ütles “mine siit välja või me tapame selle b lapse”, enne kui suur grupp inimesi neid verbaalselt solvas ja laulis. Aruandes selgitati seda järelprogrammi ja öeldi, et tüdrukutel oli enne esimest jalgpallimängu paanikahood.

Vinicius ise on kannatanud laialdase rassismi all Hispaania väljakutel, kuigi seda on viimastel kuudel maha surutud. Karistus vihakuritegude eest võib olla kuni neli aastat vangistust või 6-12 kuu trahvi oma sissetulekust.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey