MLS Football Jersey

Maailma esireket Iga Swiatek pääses Indian Wellsis nelja parema hulka, kuna Caroline Wozniacki lõpetas veerandfinaalis vigastatuna.

Indian Wells: Iga Swiatek jõudis poolfinaali, kuna Caroline Wozniacki lõpetab vigastuse
Indian Wells: Iga Swiatek jõudis poolfinaali, kuna Caroline Wozniacki lõpetab vigastuse

Poola Swiatek jäi seisust 4:1 alla ja võttis esimese seti 6:4, enne kui taanlanna Wozniacki nõudis meditsiinilist ajalõpu.

Endine maailma esireket mängis edasi, kuid suutis veel ühe mängu, mille ta kaotas, enne kui ta pidi katkestama.

Ameeriklanna Coco Gauff kohtub poolfinaalis Maria Sakkariga pärast 6:4 6:3 võitu Hiina Yuan Yue vastu.

Swiatek on kolmel viimasel Californias toimunud üritusel jõudnud nelja viimase hulka ja astub reedel vastamisi ukrainlanna Marta Kostjukiga.

  1. asetusega Kostjuk kindlustas esimese pääsu WTA 1000 turniiri poolfinaali, võites 6:0 7:5 Venemaa 28. asetusega Anastasia Potapova.

33-aastane Wozniacki nautis turniiril oma sügavaimat edu pärast seda, kui ta eelmisel hooajal ringrajale naases, olles pärast kahe lapse sünnitamist pensionipõlve lõpetanud.

“Suur austus tema vastu ja ma olen kurb, et pidime nii lõpetama,” ütles 22-aastane Swiatek pärast matši.

20-aastane US Openi meister Gauff jäi teises setis 3:1 alla ja jäi murdepalliga alla, kuid jõudis esimest korda Indian Wellsis poolfinaali, saades noorimaks ameeriklannaks pärast Serena Williamsit 2001. aastal. turniiri viimased neli.

“Mul on väga hea meel, et sain tänase matši läbi,” sõnas Gauff.

“See ei olnud parim serveerimisstiil, kuid üldiselt arvan, et mis puudutab maalöögi mängu ja tagasilööke, kõike muud, ausalt öeldes mängisin hästi. Proovin lihtsalt järgmisesse matši positiivseid külgi võtta.”

28-aastane Sakkari on järgmisena Gauffi ees pärast seda, kui kreeklanna üheksanda asetusega võitis ameeriklanna Emma Navarro 5:7 6:2 6:4, et jõuda kolmandat aastat järjest poolfinaali.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MLS Football Jersey